Synthetisch Kussen Castella Agena Medium 60x70cm

€ 69,00

Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

De Castella Agena Medium is een synthetisch hoofdkussen dat door de Comforel Soft® vulling heerlijk zacht aanvoelt. Comforel Soft® is door de holle vezel namelijk ultra zacht en ondersteunend.

De tijk van de Castella Agena bestaat uit 100% zeer fijn geweven katoen en voelt hierdoor zijdezacht aan. Door de nekinkeping aan de voorkant van het kussen sluiten de schouders optimaal aan op het kussen en liggen de nekwervels ontspannen. Door de ritssluiting aan de zijkant van het kussen kan de vulling naar wens worden aangepast.

De Castella Agena is wasbaar op 60 ⁰C. We raden aan dit uitsluitend te doen wanneer het noodzakelijk is. Het regelmatig luchten van jouw kussen en het wekelijks wassen van je kussensloop volstaan namelijk voor een lang en hygiënisch kussenleven. Transpireer je meer dan gemiddeld? Dan raden wij het gebruik van een Castella molton sloop onder het gewone kussensloop aan, voor de extra afvoer van transpiratievocht.

Het Castella Agena kussen is verkrijgbaar in Medium.


Bij textiel dat het STANDARD 100-label draagt, kunt u er zeker van zijn dat elk onderdeel van het artikel is getest op schadelijke stoffen en dat het artikel daarom onschadelijk is voor de menselijke gezondheid. De test wordt uitgevoerd door onafhankelijke OEKO-TEX® partnerinstituten. Bij de test wordt gekeken naar tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen, die schadelijk kunnen zijn voor de menselijke gezondheid. In veel gevallen gaan de grenswaarden voor de STANDARD 100 verder dan de nationale en internationale eisen.

Meer over Oeko-Tex®


Vulgewicht is 800 gram.