Rubey Multi Flanel Beddinghouse

vanaf € 79,95

Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Het dekbedovertrek Rubey Multi kan het best worden omgeschreven als heerlijk warm en knus. Het overtrek bestaat uit een uitvergrote ruit met een weefstructuurprint in warme tinten. Dit dessin is een digitale print op zacht flanel. Door de digitale printtechniek is het dessin rijk aan kleur en details. Hierdoor komt de print helemaal tot zijn recht. De achterzijde is voorzien van een effen okergele kleur die perfect past bij de rest van het dessin. Beddinghouse wilt mooie collecties ontwerpen waarbij er rekening wordt gehouden met mens en milieu. Daarom is Beddinghouse lid van het Better Cotton Initiative, met als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren.


Het dekbedovertrek heeft over de gehele breedte aan beide zijden een dubbele instopstrook. De totale lengte van het overtrek is 260 cm. Dit is extra lang waardoor het dekbedovertrek gemakkelijk onder het matras gestopt kan worden en koude voeten worden voorkomen. Het overtrek is geschikt voor dekbedden van 200 cm, 210 cm of 220 cm.


Beddinghouse participeert in het programma van Better Cotton Initiative (BCI), met als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeterenBulletpoint 2Flanel, 100% katoen.

Het dekbedovertrek heeft een instopstrook over de gehele breedte aan beide zijden.

Totale lengte van het overtrek is 260 cmBullet.

Wassen tot 60 graden, geschikt voor de droger, kan gestreken worden.

Beddinghouse participeert in het programma van Better Cotton Initiative (BCI), met als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren!